برگزاري دوره‌هاي آموزش بسته‌بندي براي هنرجويان صنايع‌دستي سراسر کشور

«کامران سبزميداني» در گفتگو با ميراث آريا (chtn)، افزود: دستورالعمل جديد آموزش‌هاي عمومي صنايع‌دستي تدوين و براي معاونت‌هاي صنايع‌دستي 31 استان کشور ارسال شده است.

او با اشاره به اينکه آموزش‌هاي عمومي صنايع‌دستي طبق دستورالعمل‌ جديد بايد به سمتي حرکت کند که هنرجويان پس از اتمام دوره‌ها، فعاليت حرفه‌اي خود را آغاز کنند، اظهار داشت: معاونت صنايع‌دستي با هدف برگزاري دوره‌هاي آموزشي هدفمند که زمينه‌ساز اشتغال شود بازنگري روي دستور العمل آموزش‌هاي عمومي را مورد توجه قرار داد.

سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد معاونت صنايع‌دستي تصريح کرد: در سرفصل‌‌هاي اين دستورالعمل دو مورد طراحي سنتي و صنعتي و بسته‌بندي از اهميت بسياري برخوردارند.

«سبزميداني» ادامه داد: يکي از مشکلات پيش روي صنايع‌دستي، نبود طراحي مناسب است که زمينه‌ساز استقبال نشدن از اين محصولات در بازار داخلي و خارجي مي‌‌شود.

اين مقام مسوول بيان داشت: همچنين به دليل اهميت مقوله بسته‌بندي وقت آن رسيده که هنرجويان در کنار مباحث آموزشي با بسته‌بندي متناسب با رشته‌اي که در آن آموزش ديده‌اند، نيز آشنا شوند.

سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد اين معاونت با تأکيد بر اينکه گام اول در مقوله بسته‌ بندي صنايع‌دستي ترويج است که در طول دو سال اخير اقدامات مناسبي انجام شده، گفت: بر همين اساس هنرجويان صنايع‌دستي نيز که تازه به اين عرصه وارد مي‌شوند در قالب برنامه‌هاي آموزشي با طراحي و تهيه بسته‌ بندي آماده شوند.

او در ادامه اظهار داشت: با برگزاري کارگاه‌هاي آموزش و ترويج بسته بندي صنايع‌دستي به صورت کارشناسي به اين نتيجه رسيديم که هنرمندان و صنعتگران بايد اين مقوله را به عنوان يکي از مراحل توليد جدي بگيرند.

«سبزميداني» تأکيد کرد: برگزاري دوره‌هاي بسته‌بندي صنايع‌دستي به دليل لحاظ شدن در دستورالعمل آموزش‌هاي عمومي به شدت از طرف معاونت صنايع‌دستي پيگيري مي‌شود و نظارت بر عملکرد معاونت‌هاي استاني در اين بخش توسط ستاد انجام خواهد شد.

سرپرست اين اداره کل اضافه کرد: کارگروه آموزش صنايع‌دستي در تمامي معاونت‌هاي استاني تشکيل و بخشي از فعاليت‌هاي نظارتي برعهده آن‌ها است.
111/

انتهای پیام/

کد خبر 1390080422